Over

Je houdt van je gezin, van creëren, je huis een thuis maken, van koken en van eten, van geld besparen en ook heel af en toe uitgeven maar wel aan dingen die er toe doen. Je houdt van structuur, plannen, lijstjes, maar ook van spontane dingen als een feestje.
Je houdt van het idee van een eenvoudiger leven en genieten van elk moment.

Dan hebben we een klik, want ik beschreef zojuist mezelf.
Welkom vriendin!
Aangenaam. Ik ben Helga.

Waar is Mam? gaat over mij. En op dit blog ga ik niet alleen in op deze vraag, maar ook wát, hoe, wanneer en waarom. Kortom de alledaagse ‘moeder’ taken en om het plezierig en aangenaam te maken en te houden.

Ik ben de vrouw van de liefste man van de wereld en moeder van twee heerlijke pubers. We leven in een groot dorp waar we ook allemaal zijn geboren.

Ik hou van handwerken, hou van organisatie maar maak er altijd weer een chaos van. Buiten het zorgen voor mijn kinderen en man, de huishouding en het parttime werken ben ik graag creatief bezig. Altijd op zoek naar leuke ideeën, lekkere recepten maar vooral het zelf ontwerpen, de uitdaging. Kortom, ik hou ervan thuis te zijn en mijn ding te doen.

Ik vind berichtjes leuk en zou het daarom fantastisch vinden als je de tijd neemt om een reactie achter te laten. Ik kijk er echt naar uit en vind het uiteraard ook leuk om mijn lezers beter te leren kennen.
Als je een vraag stelt kom dan terug voor mijn reactie. Ik doe mijn best om snel te reageren. Dankjewel alvast!

Advertenties