Doe Dinsdag/Tutorials/Zoet

Aardbeienjam


Wat heb je nodig?

900 gram schoongemaakte aardbeien, 1 kilo geleisuiker en het sap van 1 citroen.

Pureer de schone aardbeien en vermeng ze met het citroensap en de geleisuiker.
Breng het mengsel aan de kook en laat het 4 minuten zacht borrelend koken. Vergeet niet af en toe te roeren.
Eventueel afschuimen met de schuimspaan, in de potten schenken en meteen sluiten.

En klaar is je eigengemaakte aardbeienjam!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s